Yupi.hu logó

 Cascada - Natalie Horler

Cascada - Natalie Horler

 Cascada - Natalie Horler hírek

Levetkőzött a szexi énekesnő

2011.07.20 18:30

A Cascada triójának csinos frontasszonya, Natalie Horler a Nyuszis Magazin kedvéért ledobott magáról minden ruhát.

Comet gömböt nyert a Cascada Németországban

2010.05.23 15:05

Június 17-én a Syma csarnokban kerül megrendezésre a 10. jubileumi VIVA Comet gála, amelynek idei külföldi sztárvendége a világhírű kedvenc Cascada lesz. Natalie Horler a tegnap esti német VIVA Comet díjkiosztó gálán elnyerte a Legjobb női előadó kategória díját.

A Neoton Família lesz a VIVA Comet egyik díjazottja

2010.05.18 15:50

Neoton Família kapja a Magyar könnyűzenéért díjat a június 17-i budapesti VIVA Comet gálán. A Syma csarnokban rendezendő eseményen fellép többek között Ákos és a német Cascada is.

A Cascada egy német formáció az elektronikus tánczene területéről, zenei stílusukat főleg a Hands Up és a Dance kategóriákba sorolhatjuk. A Cascada 3 tagja: Natalie Horler, angol-német énekesnő és a 2 producer Manuel Reuter (DJ Manian) és Yann Peifer (Yanou). 2002-ben Bonnban alakult meg a csapat „Cascade”néven, de aztán szerzői jogok miatt átnevezték a „Cascada” névre. Nemzetközi sikereiket mutatja, hogy az USA-ban a Top 10-be, a brit és francia listákon pedig az első helyig jutottak. Eddig a becslések szerint, világszerte a három albumukból 13 milliót adtak el. Németországban pedig az ő ”MySpace” oldaluk a leglátogatottabb.

 Hozzászólások

Beküldő: takacssandor95 - 2010.07.25 14:40

további soksikert kívánok neked natali,és nagyon várom az ujj albumodat.Nekem az eddigi összes albumod nagyon tetszik.A kedvenceim a what hurts the most,fever.pyromania,evucalete the dancefloor,what do you want from me,bad boy.Szinte az egész,nemis tudom felsorolni.nagyon várom az ujjat. puszi..............

 Cascada - Natalie Horler videók

 Cascada - Natalie Horler képek

Cascada - Natalie Horler kép Cascada - Natalie Horler kép Cascada - Natalie Horler kép Cascada - Natalie Horler kép Cascada - Natalie Horler kép Cascada - Natalie Horler kép Cascada - Natalie Horler kép Cascada - Natalie Horler kép