Yupi.hu logó

 Mark

Mark

 Mark hírek

Nincs több találgatás: pontosan ennyibe került Harry herceg és Meghan Markle esküvője!

2018.10.09 20:24

Nemcsak a teljes összeget, hanem a menyasszonyi ruha értékét is nyilvánosságra hozták! Egy esküvő megszervezése még a hétköznapi embernek is drága mulatság, hát akkor a királyi lakodalomé, ahol az óhajok és a preferenciák akár az eget is súrolhatják! Amióta csak lezajlott a royal-esemény, mindenki arról sutyorog, vajon hány millióba került Harry herceg és Meghan Markle […]The post Nincs több találgatás: pontosan ennyibe került Harry herceg és Meghan Markle esküvője! appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle ezt a 10 perces gyakorlatot végzi, hogy boldog legyen az élete

2018.10.02 17:17

10 perces boldogságrituálé Meghan Markle ajánlásával! Mielőtt sussex-i hercegné lett, Meghan Markle saját blogot vezetett, ahol megosztotta rajongóival, olvasóival tapasztalatait az egészséges táplálkozásról, kedvenc ételeiről, utazási élményeiről, valamint arról, hogy miként talált rá a boldogságra. Még 2015-ben írt egy bejegyzést a védikus, vagy hindu meditáció jótékony hatásairól, amelyet egy Light Watkins nevű férfitól tanult, akit […]The post Meghan Markle ezt a 10 perces gyakorlatot végzi, hogy boldog legyen az élete appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle féltestvére bocsánatot kért, hogy seggnek nevezte a hercegnét

2018.10.02 16:02

Sanantha Markle Londonba is ellátogatott, de úgy tűnik, továbbra sem szívesen látott vendég a királyi háznál.

A Meghan Markle-diéta, avagy mi rejlik Sussex hercegnéjének bombaalakja mögött?

2018.09.29 19:13

Biztosan te is kíváncsi vagy, mivel őrzi meg tökéletes alakját Meghan Markle, Sussex hercegnéje. Igazából kiegyensúlyozott életmód áll Harry herceg feleségének karcsúsága mögött: Meghan rendszeresen mozog, az étkezései pedig sok zöldségből, erdei gyümölcsből és a tenger gyümölcseiből állnak, melyek nemcsak a plusz kilókat tartják távol tőle, hanem a betegségeket is. Sussex hercegnéje mindig is gondosan […]The post A Meghan Markle-diéta, avagy mi rejlik Sussex hercegnéjének bombaalakja mögött? appeared first on Doily.hu.

Dráma a palotában: Meghan Markle elveszítette a barátait az esküvő óta

2018.09.12 22:50

Amióta Harry herceg és Meghan összekötötték az életüket, folyamatosan a boldogságukról olvasni. Pedig a hercegné élete egyáltalán nem könnyű, ugyanis az esküvő óta elveszítette barátainak nagy részét.

Ehhez vajon mit szól a hercegi pár? Meghan Markle eljegyzési fotóját másolta le a barátnője

2018.09.11 22:30

Nem volt túl kreatív a Ralph Lauren divatház 50. születésnapján résztvevő Priyanka Chopra és vőlegénye, Nick Jonas.

Harry herceg és Meghan Markle túl van élete egyik legnagyobb vitáján

2018.09.05 17:59

Harry herceg és Meghan Markle már túl vannak életük első vitáján, de még mindig szeretik egymást! A brit királyi ház legújabb és egyik leghíresebb párja Harry herceg, és amerikai születésű felesége, Meghan Markle, májusi esküvőjük óta már számtalan nyilvános eseményen vett részt, ahol mindig jókedvűnek, mosolygósnak tűntek. Azonban a hercegnő édesapja, a botrányokat okozó Thomas […]The post Harry herceg és Meghan Markle túl van élete egyik legnagyobb vitáján appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle elszólta magát és becenevén szólította férjét, majd elpirult saját elszólásán

2018.09.02 20:06

Sussex hercegnéjének és hercegének is van beceneve. Meghan Markle nemrég elkotyogta magát, is kiejtette férje becenevét, amire mindenki csak egy “Awww”-al olvadt el. Meghan Markle és Harry herceg nemrég megnézte a Hamilton című előadást a londoni West End-en, ahol később találkoztak a show szereplőivel is, fotó és videó is készült az eseményről. A találkozásról készült […]The post Meghan Markle elszólta magát és becenevén szólította férjét, majd elpirult saját elszólásán appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle apja bevallotta: “Rácsaptam a telefont Harry hercegre”

2018.08.28 20:04

Úgy fest, napról napra romlik a viszony Meghan Markle, Sussex hercegnője és édesapja, Thomas Markle között. A férfi ugyanis nem tesz lakatot a szájára, ezzel pedig magára haragította lányát. Miután az apa egy brit lapnak nyilatkozott, Meghan megszakította vele a kapcsolatot, a telefonszámát is megváltoztatta. Thomas ennek ellenére közölte, hogy nem haragszik sem a lányára, […]The post Meghan Markle apja bevallotta: “Rácsaptam a telefont Harry hercegre” appeared first on Doily.hu.

Ezt most már tényleg elszúrta! Meghan Markle fehérneműt villantott, a fotók futótűzként terjednek a neten!

2018.08.24 19:03

Meghan Markle mindent elkövet, hogy felzárkózzon a brit királyi család bonyolult szokásaihoz és szigorú házirendjéhez, de bármennyire is igyekszik, folyton elkövet egy-egy ártatlan kis bakit, melyen aztán ország-világ hetekig tud csámcsogni. Kifogástalan, hercegnéhoz méltó öltözékkel mutatkozik, gondosan odafigyel a megjelenésére, igyekszik hibátlanul követni a protokollt, a legutóbbi nyilvános eseményen azonban a sors ismét szövetkezett ellene: […]The post Ezt most már tényleg elszúrta! Meghan Markle fehérneműt villantott, a fotók futótűzként terjednek a neten! appeared first on Doily.hu.

A megható ok, amiért Meghan Markle nem dobta el a menyasszonyi csokrát

2018.08.23 21:09

Meghan Markle úgy döntött nem dobja el a menyasszonyi csokrát, ahogyan ezt az esküvőkön tenni szokták, ehelyett alkalmazkodik a királyi család szokásaihoz. A várva-várt pillanat, amikor a menyasszonyok eldobják a csokrukat, Erzsébet királynő, Diana hercegnő és Katalin hercegnő esküvőjén sem következett be, ennek azonban egy nyomós oka van. Mindannyiuk menyasszonyi csokrát Westminster Abbey-be vitték, egy […]The post A megható ok, amiért Meghan Markle nem dobta el a menyasszonyi csokrát appeared first on Doily.hu.

Kiderült, ilyen kapcsolat van Meghan Markle és édesanyja között

2018.08.19 12:22

Egyelőre nem csitul a médiafigyelem a brit királyi család legújabb tagjával kapcsolatban, ugyanis Meghan Markle családtagjai csípős megjegyzésű nyilatkozatokat tesznek a sajtóban a sussexi hercegnőről. Legutóbb a múlt héten, Meghan féltestvére, Samantha érzéketlennek, arrogánsnak, emberségében hamis példaképnek nevezte Harry herceg hitvesét. Majd hozzátette, Meghan jól tenné, ha hálás lenne Harrynek, és azt is megjegyezte, hogy […]The post Kiderült, ilyen kapcsolat van Meghan Markle és édesanyja között appeared first on Doily.hu.

Máris úton az újabb royal-bébi?! Harry herceg gesztusa lázba hozta a királyi család imádóit!

2018.08.13 20:42

Harry herceg és Meghan Markle már nagyon várja, hogy szülő lehessen, és úgy tűnik, ez gyorsabban bekövetkezik, mint azt bárki is várta volna. Legalábbis ezt sugallta a sussexi herceg legutóbbi cselekedete, mely szöget ütött a rajongók fejébe. Harry herceg ugyanis már hozzálátott az előkészületekhez, melyek egy új családtag érkezését jelzik, éspedig áruba bocsájtotta az Audi […]The post Máris úton az újabb royal-bébi?! Harry herceg gesztusa lázba hozta a királyi család imádóit! appeared first on Doily.hu.

Diana hercegnő egykori komornyikja szerint Meghan Markle előtt nehéz évek állnak

2018.08.08 20:18

Diana hercegnő egykori komornyikja szerint, az újdonsült hercegnő, Meghan Markle előtt igencsak nehéz jövő áll, ami a hercegnői mivoltát illeti. A 36 éves Meghan hercegnő még ez év májusában kötötte össze életét a brit Harry herceggel, ám most a királyi család hűséges komornyikja, Paul Burell, kifejti véleményét arról, hogy hogyan látja Meghan királyi hétköznapjait. „Igencsak […]The post Diana hercegnő egykori komornyikja szerint Meghan Markle előtt nehéz évek állnak appeared first on Doily.hu.

Tudtad? Ettől az egyetlen feltételtől függött a Harry herceg májusi esküvője!

2018.08.03 21:10

Bár azt hinnénk, egy herceg megtehet bármit, és hogy a világ mindig körülötte forog, mint kiderült, a valóságban ez nem éppen így van. Mielőtt ugyanis feleségül vette volna gyönyörű kedvesét, még Harry hercegnek is eleget kellett tennie egy feltételnek, melyet jövendőbeli apósa állított elé, Meghan Markle kezéért cserébe. Thomas Markle a Jó reggelt, Britannia (Good […]The post Tudtad? Ettől az egyetlen feltételtől függött a Harry herceg májusi esküvője! appeared first on Doily.hu.

A meglepő ok, amiért soha nem fogjuk Meghan Markle-t magassarkú nélkül látni

2018.07.24 12:08

Meghan Markle megjelenései mindig kifogástalanok. Nemrég Harry herceg és felesége Írországban voltak, ahol Meghan öltözéke szebbnél szebb magassarkúkkal volt párosítva. A hercegnő minden megjelenése alkalmával magassarkút viselt, azonban, amikor a Croke Park stadionban is magassarkúban jelent meg, meg kellet kérdeznünk magunktól, mégis miért nem választott egy kényelmesebb lábbelit? A válasz egyszerű, a hercegnő 167 cm […]The post A meglepő ok, amiért soha nem fogjuk Meghan Markle-t magassarkú nélkül látni appeared first on Doily.hu.

Ez volt Meghan Markle válásának valódi oka

2018.07.20 17:54

Mielőtt Meghan Markle megismerte volna Harry herceget, örök hűséget fogadott egykori férjének, Trevor Engelsonnak. Meghan és Trevor 2011-ben házasodtak össze, ugyanabban az évben, amikor Vilmos herceg és Kate Middleton is összeházasodott. Meghan barátnője a Daily Mail újságnak árulta el, miért is tartott csupán két évig ez a rejtélyes házasság. Ninaki Priddy, a hercegnő barátnője szerint, […]The post Ez volt Meghan Markle válásának valódi oka appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle testvére felrobbantja a királyi házat: “Ha meghal apa, te leszel a hibás!”

2018.07.19 15:25

Saját húgára támadt Samantha Markle, felelősségre is vonta. Egyre több a probléma Meghan Markle családjával, előbb apja osztotta ki a királyi családot és a királynőt, mondván, ha annak van ideje Trump-al találkozni, akkor egyetlen kifogása sem lehet, hogy vele ne találkozzon. Most pedig Meghan Markle testvére üzent a Twitteren keresztül az újdonsült feleségnek. “Mi lenne, […]The post Meghan Markle testvére felrobbantja a királyi házat: “Ha meghal apa, te leszel a hibás!” appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle mosolyán látszik, hogy retteg - mondja a hercegné apja

2018.07.18 13:48

Látja lánya arcán az erőltetett mosolyt, ami nem színpadi mosoly ám, hanem egy igaz, rettegős mosoly.

Harry herceg kifejezetten utálta azt a becenevet, amit Meghan Markle barátaitól kapott

2018.07.07 17:55

Szerintünk egész jó becenevet kapott. A királyi család tagjai nem sokban különböznek a hétköznapi embertől. Nyilván palotában élnek, a Karib-tengeren nyaralnak, nem dolgoznak, de amikor a családi életről van szó, mit sem különböznek tőlünk. A királyi család jelenleg legnépszerűbb párja nem más, mint Harry herceg és Meghan Markle. Bár mostantól kissé formálisabb életformát öltöttek magukra, […]The post Harry herceg kifejezetten utálta azt a becenevet, amit Meghan Markle barátaitól kapott appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle egy interjú miatt nem beszél az apjával

2018.07.06 10:30

Úgy tűnik, minden oka megvan rá, apja hatalmas botrányt okozott a legutóbbi tévés interjújával.

Kiderült, ez Meghan Markle titkos beceneve a királyi családban

2018.06.18 23:00

Különös becenevet kapott Meghan Markle a királyi családtól.

Nem tudja, mit viseljen esküvőre? Lessünk el pár ötletet a hercegi lagzi vendégeitől - fotók

2018.06.02 21:12

A brit királynő unokája, Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő esküvőjén a meghívottak közül is sokan kitűntek megjelenésükkel.

“Harry herceg és Meghan Markle esküvője nem fog 5 évnél tovább tartani” – jósolta meg a királyi család tagja

2018.05.28 11:43

Harry herceg és Meghan Markle esküvője olyan volt, mint a mesékben. Annak ellenére, hogy a fiatal pár fülig szerelmes, sokan úgy gondolják, hogy ez a házasság nem fogja sokáig húzni. Ezen a véleményen van Harry egyik nagynénje is. A hölgy az amerikai Globe magazinnak adott interjút, amelyben kifejtette, Harry herceg házassága valószínűleg nem fog öt […]The post “Harry herceg és Meghan Markle esküvője nem fog 5 évnél tovább tartani” – jósolta meg a királyi család tagja appeared first on Doily.hu.

Harry herceg és Meghan Markle esküvője a fürdőruhadivatra is hatással volt

2018.05.27 09:49

Mindig is egy királyi családtag arcképével ellátott dresszben akart fürdeni és napozni, ugye?

Egy királynő is lehet fülig szerelmes – II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg mesébe illő története

2018.05.26 19:59

Napok óta Harry herceg és Meghan Markle esküvőjétől hangos a sajtó. Nem csoda, hisz a royal-esemény még friss: a páros május 19-én fogadott örök hűséget egymásnak. Már mindenféle részletet megtudhattunk a különleges menyegzőről, és főként a menyasszonyról. De vajon ismerjük az ifjú herceg nagyszüleinek szerelmi történetét? A 91 éves II. Erzsébet és a 96 esztendős […]The post Egy királynő is lehet fülig szerelmes – II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg mesébe illő története appeared first on Doily.hu.

Teljesen felborította a pornónézési szokásokat Harry herceg és Meghan Markle esküvője

2018.05.24 15:13

Egy kicsit még önkielégtíeni is elfelejtettek az emberek a lagzi ideje alatt.

Meghan Markle és Harry herceg első hitvesi csókja alapjaiban különbözött Katalin és Vilmos első csókjától

2018.05.22 13:01

Egy viselkedés és testbeszédszakértő fontos konzekvenciákat vont le a hitvesi csókok alapján

Tudja, mire táncolt először Harry herceg és Meghan Markle a lakodalmon?

2018.05.21 11:11

Kiszivárgott ez-az a lagziról, köztük az, hogy melyik számot tartották érdemesnek arra, hogy első táncukat eljárják rá.

Meghan Markle esküvői öltözetét tényleg egy Disney hercegnőről mintázták?

2018.05.20 22:23

Meghan Markle esküvői ruhája teljesen olyan volt, mint a legkedveltebb Disney hercegnőé.

Márk 1989-ben született az NSZK-ban, ahol opera énekesnő édesanyja 26 évig élt és dolgozott. Zentai Márk gyerekkorától tanult énekelni, két és fél éves korára több mint 60 magyar és német népdalt tudott előadni. Zeneiskolás évei alatt az ének mellett 4 évig zongorázni, majd fuvolázni tanult. 2004-ben költözött Magyarországra.

2006-ban a Megasztár 3. szériájában tűnt fel, ahol a zsűri bejuttatta az elődöntőbe, az 50 legjobb énekes közé.

Ezt követően az S.O.S. Szerelem! című film producerei – ismert előadókat megelőzve – őt választották a főcímdal eléneklésére.

Ments meg szerelem című bemutatkozó albuma 2007. május 29-én jelent meg. A nagylemezen 13 dal hallható, melyek a szerelemről, barátságról, szerelmi csalódásról, kibékülésről szólnak, azaz olyan témákról, amelyek a mai tinédzsereket foglalkoztatják. A dalok főleg Szabó Zé szerzeményei, de néhány dalban George Németh zenei producer, is közreműködött. Az albumon megtalálható az S.O.S. Szerelem! főcímdala ami az album címadó dala lett.

Az albumról a Ments meg szerelem című számon kívül még három sikeres kislemez jelent meg: Könnyel fizetek, Földre tévedt Angyal, Olyan vagy amilyen. 2007-ban Márkot felkérték arra hogy ő énekelje a High School Musical 2 című film egyik főcímdalát Rozman Alexandrával. Márk 2007-ben részt vett a VIVA TV egyik valóságshowjában, A Stábban. Márk 2008-ban az ORFK „Tiszta fejjel” névre keresztelt kampányában szerepelt.

2008 decemberében Márk egy téli hangulatú videoklipet is megjelentetett, amihez a Fool Moon nevű együttest kérte fel vendégelőadóknak. A kislemez címe Szeret-e más.

2008. november 28-án jelent meg Márk második albuma Nem elég címmel. Az album munkálataiban Szabó Zén és George Némethen kívül részt vett még az Anti Fitness Club frontembere Molnár Tamás és több svéd zenei producer is.

Eközben 2009. február 3-án hivatalosan is bejelentették, hogy a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon Márk képviseli Magyarországot Vigyen a szél (How We Party) című dalával. A szakmai zsűri Szulák Andrea (énekes, műsorvezető), Lengyel Zsolt (rendező), Szűts László (Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége elnökségi tagja), Gundel Takács Gábor (műsorvezető) és Harsányi Levente (műsorvezető) 105 beérkezett dalból választotta ki Márk dalát. Másnap azonban kiderült, hogy Márk számának dallama már 2006-ban elhangzott egy svéd televíziós műsorban. Mindkét dalt Figge Boström írta, így plágiumról nem lehet szó, de a nagyobb botrány elkerülése miatt Márk visszalépett a versenytől.

2009. március 30-án jelent meg Mark második albumának első kislemeze, amely a Lángra gyúlt című dalból készült. A kislemezhez videoklipjét magyar és angol nyelven is felvették, az angol változat címe Bittersweet.