Yupi.hu logó

 Mark

Mark

 Mark hírek

Máris úton az újabb royal-bébi?! Harry herceg gesztusa lázba hozta a királyi család imádóit!

2018.08.13 20:42

Harry herceg és Meghan Markle már nagyon várja, hogy szülő lehessen, és úgy tűnik, ez gyorsabban bekövetkezik, mint azt bárki is várta volna. Legalábbis ezt sugallta a sussexi herceg legutóbbi cselekedete, mely szöget ütött a rajongók fejébe. Harry herceg ugyanis már hozzálátott az előkészületekhez, melyek egy új családtag érkezését jelzik, éspedig áruba bocsájtotta az Audi […]The post Máris úton az újabb royal-bébi?! Harry herceg gesztusa lázba hozta a királyi család imádóit! appeared first on Doily.hu.

Diana hercegnő egykori komornyikja szerint Meghan Markle előtt nehéz évek állnak

2018.08.08 20:18

Diana hercegnő egykori komornyikja szerint, az újdonsült hercegnő, Meghan Markle előtt igencsak nehéz jövő áll, ami a hercegnői mivoltát illeti. A 36 éves Meghan hercegnő még ez év májusában kötötte össze életét a brit Harry herceggel, ám most a királyi család hűséges komornyikja, Paul Burell, kifejti véleményét arról, hogy hogyan látja Meghan királyi hétköznapjait. „Igencsak […]The post Diana hercegnő egykori komornyikja szerint Meghan Markle előtt nehéz évek állnak appeared first on Doily.hu.

Tudtad? Ettől az egyetlen feltételtől függött a Harry herceg májusi esküvője!

2018.08.03 21:10

Bár azt hinnénk, egy herceg megtehet bármit, és hogy a világ mindig körülötte forog, mint kiderült, a valóságban ez nem éppen így van. Mielőtt ugyanis feleségül vette volna gyönyörű kedvesét, még Harry hercegnek is eleget kellett tennie egy feltételnek, melyet jövendőbeli apósa állított elé, Meghan Markle kezéért cserébe. Thomas Markle a Jó reggelt, Britannia (Good […]The post Tudtad? Ettől az egyetlen feltételtől függött a Harry herceg májusi esküvője! appeared first on Doily.hu.

A meglepő ok, amiért soha nem fogjuk Meghan Markle-t magassarkú nélkül látni

2018.07.24 12:08

Meghan Markle megjelenései mindig kifogástalanok. Nemrég Harry herceg és felesége Írországban voltak, ahol Meghan öltözéke szebbnél szebb magassarkúkkal volt párosítva. A hercegnő minden megjelenése alkalmával magassarkút viselt, azonban, amikor a Croke Park stadionban is magassarkúban jelent meg, meg kellet kérdeznünk magunktól, mégis miért nem választott egy kényelmesebb lábbelit? A válasz egyszerű, a hercegnő 167 cm […]The post A meglepő ok, amiért soha nem fogjuk Meghan Markle-t magassarkú nélkül látni appeared first on Doily.hu.

Ez volt Meghan Markle válásának valódi oka

2018.07.20 17:54

Mielőtt Meghan Markle megismerte volna Harry herceget, örök hűséget fogadott egykori férjének, Trevor Engelsonnak. Meghan és Trevor 2011-ben házasodtak össze, ugyanabban az évben, amikor Vilmos herceg és Kate Middleton is összeházasodott. Meghan barátnője a Daily Mail újságnak árulta el, miért is tartott csupán két évig ez a rejtélyes házasság. Ninaki Priddy, a hercegnő barátnője szerint, […]The post Ez volt Meghan Markle válásának valódi oka appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle testvére felrobbantja a királyi házat: “Ha meghal apa, te leszel a hibás!”

2018.07.19 15:25

Saját húgára támadt Samantha Markle, felelősségre is vonta. Egyre több a probléma Meghan Markle családjával, előbb apja osztotta ki a királyi családot és a királynőt, mondván, ha annak van ideje Trump-al találkozni, akkor egyetlen kifogása sem lehet, hogy vele ne találkozzon. Most pedig Meghan Markle testvére üzent a Twitteren keresztül az újdonsült feleségnek. “Mi lenne, […]The post Meghan Markle testvére felrobbantja a királyi házat: “Ha meghal apa, te leszel a hibás!” appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle mosolyán látszik, hogy retteg - mondja a hercegné apja

2018.07.18 13:48

Látja lánya arcán az erőltetett mosolyt, ami nem színpadi mosoly ám, hanem egy igaz, rettegős mosoly.

Harry herceg kifejezetten utálta azt a becenevet, amit Meghan Markle barátaitól kapott

2018.07.07 17:55

Szerintünk egész jó becenevet kapott. A királyi család tagjai nem sokban különböznek a hétköznapi embertől. Nyilván palotában élnek, a Karib-tengeren nyaralnak, nem dolgoznak, de amikor a családi életről van szó, mit sem különböznek tőlünk. A királyi család jelenleg legnépszerűbb párja nem más, mint Harry herceg és Meghan Markle. Bár mostantól kissé formálisabb életformát öltöttek magukra, […]The post Harry herceg kifejezetten utálta azt a becenevet, amit Meghan Markle barátaitól kapott appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle egy interjú miatt nem beszél az apjával

2018.07.06 10:30

Úgy tűnik, minden oka megvan rá, apja hatalmas botrányt okozott a legutóbbi tévés interjújával.

Kiderült, ez Meghan Markle titkos beceneve a királyi családban

2018.06.18 23:00

Különös becenevet kapott Meghan Markle a királyi családtól.

Nem tudja, mit viseljen esküvőre? Lessünk el pár ötletet a hercegi lagzi vendégeitől - fotók

2018.06.02 21:12

A brit királynő unokája, Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő esküvőjén a meghívottak közül is sokan kitűntek megjelenésükkel.

“Harry herceg és Meghan Markle esküvője nem fog 5 évnél tovább tartani” – jósolta meg a királyi család tagja

2018.05.28 11:43

Harry herceg és Meghan Markle esküvője olyan volt, mint a mesékben. Annak ellenére, hogy a fiatal pár fülig szerelmes, sokan úgy gondolják, hogy ez a házasság nem fogja sokáig húzni. Ezen a véleményen van Harry egyik nagynénje is. A hölgy az amerikai Globe magazinnak adott interjút, amelyben kifejtette, Harry herceg házassága valószínűleg nem fog öt […]The post “Harry herceg és Meghan Markle esküvője nem fog 5 évnél tovább tartani” – jósolta meg a királyi család tagja appeared first on Doily.hu.

Harry herceg és Meghan Markle esküvője a fürdőruhadivatra is hatással volt

2018.05.27 09:49

Mindig is egy királyi családtag arcképével ellátott dresszben akart fürdeni és napozni, ugye?

Egy királynő is lehet fülig szerelmes – II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg mesébe illő története

2018.05.26 19:59

Napok óta Harry herceg és Meghan Markle esküvőjétől hangos a sajtó. Nem csoda, hisz a royal-esemény még friss: a páros május 19-én fogadott örök hűséget egymásnak. Már mindenféle részletet megtudhattunk a különleges menyegzőről, és főként a menyasszonyról. De vajon ismerjük az ifjú herceg nagyszüleinek szerelmi történetét? A 91 éves II. Erzsébet és a 96 esztendős […]The post Egy királynő is lehet fülig szerelmes – II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg mesébe illő története appeared first on Doily.hu.

Teljesen felborította a pornónézési szokásokat Harry herceg és Meghan Markle esküvője

2018.05.24 15:13

Egy kicsit még önkielégtíeni is elfelejtettek az emberek a lagzi ideje alatt.

Meghan Markle és Harry herceg első hitvesi csókja alapjaiban különbözött Katalin és Vilmos első csókjától

2018.05.22 13:01

Egy viselkedés és testbeszédszakértő fontos konzekvenciákat vont le a hitvesi csókok alapján

Tudja, mire táncolt először Harry herceg és Meghan Markle a lakodalmon?

2018.05.21 11:11

Kiszivárgott ez-az a lagziról, köztük az, hogy melyik számot tartották érdemesnek arra, hogy első táncukat eljárják rá.

Meghan Markle esküvői öltözetét tényleg egy Disney hercegnőről mintázták?

2018.05.20 22:23

Meghan Markle esküvői ruhája teljesen olyan volt, mint a legkedveltebb Disney hercegnőé.

Lemaradt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről? Most minden pillanatát bepótolhatja!

2018.05.20 13:29

Összeválogattuk a legszebb képeket a ceremóniáról, fogadja őket szeretettel!

Nagyon stílusos: Harry herceg és Meghan Markle egy Jaguarral indultak el a Windsor kastélyból - videó

2018.05.19 22:20

Elképesztően stílusosan indultak el Harry hercegék egy fogadásra a Windsor kastélyból.

Megnősült Harry herceg – fotók!

2018.05.19 18:48

Megnősült szombaton, május 19-én Harry herceg, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia. Harry herceget és Meghan Markle színésznőt Justin Welby, Canterbury érseke,Continue Reading »

Soha nem történt brit királyi esküvőn, az, ami ma Harry herceg és Meghan Markle menyegzőjén

2018.05.19 16:31

Igen különleges esküvőnek lehettek fül és szemtanúi azok, akik ma élőben követték Harry herceg és Meghan Markle királyi esküvőjét. Soha nem fordult elő az, hogy egy brit királyi esküvőn amerikai gospelkórus énekeljen, így Meghan Markle esküvője minden bizonnyal formabontó és bekerül a történelembe is, nemcsak a zeneválasztás miatt, hanem mert az oltárhoz egy darabig Károly […]The post Soha nem történt brit királyi esküvőn, az, ami ma Harry herceg és Meghan Markle menyegzőjén appeared first on Doily.hu.

Ezt mondta Harry herceg Meghan Markle-nek, amikor meglátta menyasszonyi ruhában

2018.05.19 15:58

Összekötötte életét Meghan Markle és Harry herceg, a nagyszabású esküvőt a Szent György kápolnában tartották a Windsor-i kastélyban. A násznép könnyes szemmel figyelte életük legmeghatóbb pillanatát. Meghan Markle egy gyönyörű Givenchy ruhában vonult be a kápolnába, az oltárhoz Károly herceg kísérte, mivel édesapja betegsége miatt nem lehetett jelen az esküvőn. Amikor a vőlegény édesapja átadta […]The post Ezt mondta Harry herceg Meghan Markle-nek, amikor meglátta menyasszonyi ruhában appeared first on Doily.hu.

Amal Clooney elképesztően festett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

2018.05.19 15:40

Ha nem lett volna ott a friss házaspár, kétségtelenül Amal és George Clooney lettek volna a legszebbek.

Meghan Markle és Harry herceg egybekeltek

2018.05.19 14:40

Kezdődhet a lakodalom!

Összeházasodott Meghan Markle és Harry herceg

2018.05.19 13:46

Harry herceg és Meghan Markle kimondta a boldogító igent. Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája, aki a hatodik helyen áll a brit trónöröklési sorban, a London nyugati határában fekvő Windsor ősi királyi rezidenciájának Szent György kápolnájában esküdött örök hűséget amerikai hitvesének, Meghan Markle-nak. Harry-t és Meghan Markle-t Justin […]The post Összeházasodott Meghan Markle és Harry herceg appeared first on Doily.hu.

Íme az első fotó a házasulandó Meghan Markle-ről

2018.05.19 13:07

Meg fog lepődni, de fehér menyasszonyi ruha van rajta, és gyönyörű.

Ezt a 7 nőt nem vette feleségül Harry herceg

2018.05.19 07:21

Bemutatjuk azokat a csajokat akikkel a herceg Meghan Markle előtt hosszabb-rövidebb ideig járt.

Amy Schumer szerint szar lesz Meghan Markle esküvője

2018.05.18 15:04

Egyrészt mondjuk nem kérdezte senki se a véleményét, másrészt viszont, lehet, hogy igaza van.

Egyre többen kerülnek kórházba Meghan Markle családjából

2018.05.17 12:21

Kezd olybá tűnni, hogy a közeli és távoli rokonok el akarják venni a bulit a hamarosan házasulandó ex-színésznőtől.

Márk 1989-ben született az NSZK-ban, ahol opera énekesnő édesanyja 26 évig élt és dolgozott. Zentai Márk gyerekkorától tanult énekelni, két és fél éves korára több mint 60 magyar és német népdalt tudott előadni. Zeneiskolás évei alatt az ének mellett 4 évig zongorázni, majd fuvolázni tanult. 2004-ben költözött Magyarországra.

2006-ban a Megasztár 3. szériájában tűnt fel, ahol a zsűri bejuttatta az elődöntőbe, az 50 legjobb énekes közé.

Ezt követően az S.O.S. Szerelem! című film producerei – ismert előadókat megelőzve – őt választották a főcímdal eléneklésére.

Ments meg szerelem című bemutatkozó albuma 2007. május 29-én jelent meg. A nagylemezen 13 dal hallható, melyek a szerelemről, barátságról, szerelmi csalódásról, kibékülésről szólnak, azaz olyan témákról, amelyek a mai tinédzsereket foglalkoztatják. A dalok főleg Szabó Zé szerzeményei, de néhány dalban George Németh zenei producer, is közreműködött. Az albumon megtalálható az S.O.S. Szerelem! főcímdala ami az album címadó dala lett.

Az albumról a Ments meg szerelem című számon kívül még három sikeres kislemez jelent meg: Könnyel fizetek, Földre tévedt Angyal, Olyan vagy amilyen. 2007-ban Márkot felkérték arra hogy ő énekelje a High School Musical 2 című film egyik főcímdalát Rozman Alexandrával. Márk 2007-ben részt vett a VIVA TV egyik valóságshowjában, A Stábban. Márk 2008-ban az ORFK „Tiszta fejjel” névre keresztelt kampányában szerepelt.

2008 decemberében Márk egy téli hangulatú videoklipet is megjelentetett, amihez a Fool Moon nevű együttest kérte fel vendégelőadóknak. A kislemez címe Szeret-e más.

2008. november 28-án jelent meg Márk második albuma Nem elég címmel. Az album munkálataiban Szabó Zén és George Némethen kívül részt vett még az Anti Fitness Club frontembere Molnár Tamás és több svéd zenei producer is.

Eközben 2009. február 3-án hivatalosan is bejelentették, hogy a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon Márk képviseli Magyarországot Vigyen a szél (How We Party) című dalával. A szakmai zsűri Szulák Andrea (énekes, műsorvezető), Lengyel Zsolt (rendező), Szűts László (Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége elnökségi tagja), Gundel Takács Gábor (műsorvezető) és Harsányi Levente (műsorvezető) 105 beérkezett dalból választotta ki Márk dalát. Másnap azonban kiderült, hogy Márk számának dallama már 2006-ban elhangzott egy svéd televíziós műsorban. Mindkét dalt Figge Boström írta, így plágiumról nem lehet szó, de a nagyobb botrány elkerülése miatt Márk visszalépett a versenytől.

2009. március 30-án jelent meg Mark második albumának első kislemeze, amely a Lángra gyúlt című dalból készült. A kislemezhez videoklipjét magyar és angol nyelven is felvették, az angol változat címe Bittersweet.