Yupi.hu logó

 Mark

Mark

 Mark hírek

Meghan Markle történelmet ír: Harry herceg felesége újabb brit királyi hagyományt szegett

2018.12.12 19:55

Most már biztos, hogy örökre bevéste magát Nagy-Britannia történelmébe Meghan Markle, az elvált amerikai ex-színésznő, aki szépségével és pajkosságával elrabolta Harry herceg szívét. Amióta csak hivatalossá tették a kapcsolatukat, a sussexi hercegné sportot űz a brit királyi protokoll megszegéséből, és valamiért ebben a rajongói is támogatják. Meghan trollkodása már több hónappal ezelőtt elkezdődött, és még […]

Annyira fáj, hogy bepisilsz! Ezen a pokoli műtéten esett át Meghan Markle

2018.12.07 20:55

Valahányszor megjelenik a nyilvánosság előtt, Meghan Markle azonnali sikert arat. Mindig elegáns és stílusos, a szettjeihez pedig nélkülözhetetlen a magassarkú, melyben órák hosszát kell álldogálnia. Sokan feltették már a kérdést: hogy bír oly sokáig ezekben a lábgyilkos cipőkben létezni? Egy bizonyos fotó azonban lerántotta a leplet a valóságról… A Sussexi hercegi pár nemrégiben körbeutazta a […]

Harry herceg és Meghan Markle eldöntötte születendő gyermekük nevét!

2018.11.25 19:31

Harry herceg és Meghan Markle eldöntötték, hogy milyen nevet adnak születendő gyermeküknek! 2019 tavaszán Sussex hercege és hercegnője szülővé válik, ugyanis egy újabb brit királyi baba fog világra jönni, akinek nemére és keresztnevére már most lehet pénzt tenni a fogadóirodák többségében. Károly herceg, aki a pici nagypapája lesz, nemrég elárulta, hogy Harry és Meghan ausztráliai […]

Meghan Markle szokatlan módját választotta a szülésnek

2018.11.21 17:49

Szokatlan szülési megoldást választott Meghan Markle! Vajon fél a szüléstől? Közelről figyelve már látható Sussex hercegnőjének, Meghan Markle-nek a kerekedő pocakja, hiszen 2019 tavaszán életet ad egy újabb királyi babának. Sajtóhírek szerint Meghan természetes úton szeretne szülni, viszont egy eléggé szokatlan módszer szerint, ami könnyű és fájdalommentes szülést eredményezne. Ezt oldaná meg a hypnobirthing, az […]

Meghan Markle hasa egyre nagyobb

2018.11.20 09:31

Ha várandós az ember, akkor bizony ez nem akkora meglepetés.

Sorra nyújtják be a lemondásukat a brit királyi udvarban tevékenykedők! Egyesek szerint Meghan Markle igazán nehéz eset!

2018.11.17 15:07

Meghan Markle sussex-i hercegnő a képeken, felvételeken mindig nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak, mosolygósnak tűnik, viszont úgy néz ki, hogy az első gyerekével várandós egykori amerikai színésznő a beosztottjaival már kevésbé türelmes és megértő. A brit Daily Mail lap beszámolója szerint, Meghan személyi asszisztense, Amy Pickerill azért hagyta ott a hercegnőt, mert az eléggé nehéz eset, és a […]

Harry és Meghan 3 éven belül elválna – Ezt jósolta számukra Diana hercegnő médiuma

2018.11.10 17:28

Harry herceg és Meghan Markle nem lesznek házasok, míg boldogan élnek és meg nem halnak – legalábbis ezt állítja Diana hercegnő egyik barátnője, aki médiumként keresi a kenyerét, és akinek a szolgálatait a néhai hercegnő is gyakran igénybe vette. A látnok ugyanis biztos benne, hogy napjaink legszebb és legkedveltebb szerelmes párja három éven belül beadja […]

Terhesen és gátlástalanul: áttetsző szoknyában mutatkozott a hivatalos látogatáson Meghan Markle!

2018.11.03 16:23

Meghan Markle, a 37 éves amerikai ex-színésznő, aki elrabolta Harry herceg szívét, igazi fenomén! Bármennyire is igyekszik betartani a brit királyi család protokollját, mégsem tud megválni a régi szokásaitól. Hiába hercegné, ráadásul várandós, és egy olyan helyszínen mutatkozott, ahol az extravaganciának semmi keresnivalója, Meghan Markle mégis egy áttetsző szoknyát viselt az ausztráliai turné utolsó napján […]The post Terhesen és gátlástalanul: áttetsző szoknyában mutatkozott a hivatalos látogatáson Meghan Markle! appeared first on Doily.hu.

Először szólalt meg Meghan Markle édesapja, azután, hogy kiderült, lánya gyereket vár

2018.10.23 16:07

Thomas Markle október 21-én beszélt először, azután, hogy kiderült lánya első gyerekével terhes. “Épp sorban álltam, hogy átlépjem a mexikói határt az Államokba, amikor a rádióban bemondták, hogy a lányom gyereket vár.” – mondta a férfi, aki jelenleg Mexikóban él. “Az első gondolat, ami átfutott az agyamon az volt, amikor 37 évvel ezelőtt a karjaimban […]The post Először szólalt meg Meghan Markle édesapja, azután, hogy kiderült, lánya gyereket vár appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle megint megszegte a királyi protokollt

2018.10.17 13:36

Ráadásul férje, Harry herceg segítségével. A napokban röppent fel a hír, hogy Meghan Markle első gyerekét várja, a királyi család tagjai nagy örömmel fogadták a hírt, erről itt, itt és itt is írtunk, ma pedig Meghan Markle protokollszegéséről lesz téma. Meghan és Harry jelenleg épp ausztráliai turnéjukon találkozik a rajongóival, ahol egyébként Meghan igen komoly […]The post Meghan Markle megint megszegte a királyi protokollt appeared first on Doily.hu.

Ezt a nevet kaphatja Meghan Markle és Harry herceg első gyereke

2018.10.16 15:34

Elindultak a találgatások az új royal baby nevét illetően. Tegnap derült fény arra, hogy Meghan Markle és Harry herceg első közös gyerekét várja, el is indultak a találgatások, hogy milyen nevet adnak majd a 2019 tavaszán megszületendő csöppségnek. A kedvencem között szerepel a Victoria (Viktória), Albert (Albert), Arthur (Artúr) és a Diana, Harry édesanyja után. […]The post Ezt a nevet kaphatja Meghan Markle és Harry herceg első gyereke appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle komoly veszélybe sodorja terhességét

2018.10.16 08:53

Mindenkit meglepett Meghan Markle, amikor a hétvégén bejelentette, Harry herceggel első gyereküket várják. Sussex hercegnője azonban komoly veszélynek teszi ki terhességét, pedig az orvosok is figyelmeztették már. Meghan Markle és Harry herceg épp hivatalos útját járja Ausztráliában, a Fiji-szigeteken, Tonga-ban és Új Zélandon, a turné 16 napja alatt a pár a brit királyi család képviseletében […]The post Meghan Markle komoly veszélybe sodorja terhességét appeared first on Doily.hu.

Így reagált Meghan Markle édesanyja, amikor megtudta, hogy lánya terhes

2018.10.15 20:35

Meghan Markle kapcsolata családjával igencsak megromlott az elmúlt időben, kivéve édesanyjával, aki a kedvéért Nagy-Britanniába költözött, hátrahagyva Amerikát. Mint ahogy mi is megírtuk, ma hozták nyilvánosságra, hogy Meghan Markle terhes, első gyerekét hordja a szíve alatt. A nagy örömhírt a hétvégén jelentették be a királyi családnak Eugénia hercegnő esküvőjén. II. Erzsébet királynő kitűnően fogadta az […]The post Így reagált Meghan Markle édesanyja, amikor megtudta, hogy lánya terhes appeared first on Doily.hu.

Így reagált Vilmos herceg és Katalin hercegnő, amikor megtudták, hogy Meghan Markle és Harry herceg gyereket várnak

2018.10.15 18:24

Mint ahogy azt mi is megírtuk, első gyerekét hordja szíve alatt Meghan Markle, a hírt ma jelentette be a Kensington Palota. A fiatal pár már egy hónapja tudja az örömhírt. Ma jelentette be a királyi család, hogy Meghan Markle és férje, Harry herceg első közös gyereküket várják. A fiatal pár nem akart nagy feneket keríteni […]The post Így reagált Vilmos herceg és Katalin hercegnő, amikor megtudták, hogy Meghan Markle és Harry herceg gyereket várnak appeared first on Doily.hu.

Első gyerekével terhes Meghan Markle

2018.10.15 17:01

A Sussexi hercegi pár sokkal korábban lesz szülő, mint azt bárki is gondolta volna! Meghan Markle ugyanis már 2019 tavaszán életet ad első gyermekének! A hírt a Kensington Palota is megerősítette, egy hivatalos sajtóközleményben. Harry herceg és Meghan Markle jelenleg az első nagy nemzetközi körútjukon tartózkodnak, éppen Sydneyben. „Őfelsége, a Sussexi herceg és a hercegné […]The post Első gyerekével terhes Meghan Markle appeared first on Doily.hu.

Hivatalos: Meghan Markle terhes!

2018.10.15 15:33

Herry Herceg felesége terhes, a királyi ház a Twitteren jelentette be a hírt. Nemrég házasodott össze Harry herceg és Meghan Markle, most pedig azt közölte aContinue Reading »

Meghan Markle terhes

2018.10.15 09:54

A királyi ház a Twitteren jelentette be a hírt.

Nincs több találgatás: pontosan ennyibe került Harry herceg és Meghan Markle esküvője!

2018.10.09 20:24

Nemcsak a teljes összeget, hanem a menyasszonyi ruha értékét is nyilvánosságra hozták! Egy esküvő megszervezése még a hétköznapi embernek is drága mulatság, hát akkor a királyi lakodalomé, ahol az óhajok és a preferenciák akár az eget is súrolhatják! Amióta csak lezajlott a royal-esemény, mindenki arról sutyorog, vajon hány millióba került Harry herceg és Meghan Markle […]The post Nincs több találgatás: pontosan ennyibe került Harry herceg és Meghan Markle esküvője! appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle ezt a 10 perces gyakorlatot végzi, hogy boldog legyen az élete

2018.10.02 17:17

10 perces boldogságrituálé Meghan Markle ajánlásával! Mielőtt sussex-i hercegné lett, Meghan Markle saját blogot vezetett, ahol megosztotta rajongóival, olvasóival tapasztalatait az egészséges táplálkozásról, kedvenc ételeiről, utazási élményeiről, valamint arról, hogy miként talált rá a boldogságra. Még 2015-ben írt egy bejegyzést a védikus, vagy hindu meditáció jótékony hatásairól, amelyet egy Light Watkins nevű férfitól tanult, akit […]The post Meghan Markle ezt a 10 perces gyakorlatot végzi, hogy boldog legyen az élete appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle féltestvére bocsánatot kért, hogy seggnek nevezte a hercegnét

2018.10.02 16:02

Sanantha Markle Londonba is ellátogatott, de úgy tűnik, továbbra sem szívesen látott vendég a királyi háznál.

A Meghan Markle-diéta, avagy mi rejlik Sussex hercegnéjének bombaalakja mögött?

2018.09.29 19:13

Biztosan te is kíváncsi vagy, mivel őrzi meg tökéletes alakját Meghan Markle, Sussex hercegnéje. Igazából kiegyensúlyozott életmód áll Harry herceg feleségének karcsúsága mögött: Meghan rendszeresen mozog, az étkezései pedig sok zöldségből, erdei gyümölcsből és a tenger gyümölcseiből állnak, melyek nemcsak a plusz kilókat tartják távol tőle, hanem a betegségeket is. Sussex hercegnéje mindig is gondosan […]The post A Meghan Markle-diéta, avagy mi rejlik Sussex hercegnéjének bombaalakja mögött? appeared first on Doily.hu.

Dráma a palotában: Meghan Markle elveszítette a barátait az esküvő óta

2018.09.12 22:50

Amióta Harry herceg és Meghan összekötötték az életüket, folyamatosan a boldogságukról olvasni. Pedig a hercegné élete egyáltalán nem könnyű, ugyanis az esküvő óta elveszítette barátainak nagy részét.

Ehhez vajon mit szól a hercegi pár? Meghan Markle eljegyzési fotóját másolta le a barátnője

2018.09.11 22:30

Nem volt túl kreatív a Ralph Lauren divatház 50. születésnapján résztvevő Priyanka Chopra és vőlegénye, Nick Jonas.

Harry herceg és Meghan Markle túl van élete egyik legnagyobb vitáján

2018.09.05 17:59

Harry herceg és Meghan Markle már túl vannak életük első vitáján, de még mindig szeretik egymást! A brit királyi ház legújabb és egyik leghíresebb párja Harry herceg, és amerikai születésű felesége, Meghan Markle, májusi esküvőjük óta már számtalan nyilvános eseményen vett részt, ahol mindig jókedvűnek, mosolygósnak tűntek. Azonban a hercegnő édesapja, a botrányokat okozó Thomas […]The post Harry herceg és Meghan Markle túl van élete egyik legnagyobb vitáján appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle elszólta magát és becenevén szólította férjét, majd elpirult saját elszólásán

2018.09.02 20:06

Sussex hercegnéjének és hercegének is van beceneve. Meghan Markle nemrég elkotyogta magát, is kiejtette férje becenevét, amire mindenki csak egy “Awww”-al olvadt el. Meghan Markle és Harry herceg nemrég megnézte a Hamilton című előadást a londoni West End-en, ahol később találkoztak a show szereplőivel is, fotó és videó is készült az eseményről. A találkozásról készült […]The post Meghan Markle elszólta magát és becenevén szólította férjét, majd elpirult saját elszólásán appeared first on Doily.hu.

Meghan Markle apja bevallotta: “Rácsaptam a telefont Harry hercegre”

2018.08.28 20:04

Úgy fest, napról napra romlik a viszony Meghan Markle, Sussex hercegnője és édesapja, Thomas Markle között. A férfi ugyanis nem tesz lakatot a szájára, ezzel pedig magára haragította lányát. Miután az apa egy brit lapnak nyilatkozott, Meghan megszakította vele a kapcsolatot, a telefonszámát is megváltoztatta. Thomas ennek ellenére közölte, hogy nem haragszik sem a lányára, […]The post Meghan Markle apja bevallotta: “Rácsaptam a telefont Harry hercegre” appeared first on Doily.hu.

Ezt most már tényleg elszúrta! Meghan Markle fehérneműt villantott, a fotók futótűzként terjednek a neten!

2018.08.24 19:03

Meghan Markle mindent elkövet, hogy felzárkózzon a brit királyi család bonyolult szokásaihoz és szigorú házirendjéhez, de bármennyire is igyekszik, folyton elkövet egy-egy ártatlan kis bakit, melyen aztán ország-világ hetekig tud csámcsogni. Kifogástalan, hercegnéhoz méltó öltözékkel mutatkozik, gondosan odafigyel a megjelenésére, igyekszik hibátlanul követni a protokollt, a legutóbbi nyilvános eseményen azonban a sors ismét szövetkezett ellene: […]The post Ezt most már tényleg elszúrta! Meghan Markle fehérneműt villantott, a fotók futótűzként terjednek a neten! appeared first on Doily.hu.

A megható ok, amiért Meghan Markle nem dobta el a menyasszonyi csokrát

2018.08.23 21:09

Meghan Markle úgy döntött nem dobja el a menyasszonyi csokrát, ahogyan ezt az esküvőkön tenni szokták, ehelyett alkalmazkodik a királyi család szokásaihoz. A várva-várt pillanat, amikor a menyasszonyok eldobják a csokrukat, Erzsébet királynő, Diana hercegnő és Katalin hercegnő esküvőjén sem következett be, ennek azonban egy nyomós oka van. Mindannyiuk menyasszonyi csokrát Westminster Abbey-be vitték, egy […]The post A megható ok, amiért Meghan Markle nem dobta el a menyasszonyi csokrát appeared first on Doily.hu.

Kiderült, ilyen kapcsolat van Meghan Markle és édesanyja között

2018.08.19 12:22

Egyelőre nem csitul a médiafigyelem a brit királyi család legújabb tagjával kapcsolatban, ugyanis Meghan Markle családtagjai csípős megjegyzésű nyilatkozatokat tesznek a sajtóban a sussexi hercegnőről. Legutóbb a múlt héten, Meghan féltestvére, Samantha érzéketlennek, arrogánsnak, emberségében hamis példaképnek nevezte Harry herceg hitvesét. Majd hozzátette, Meghan jól tenné, ha hálás lenne Harrynek, és azt is megjegyezte, hogy […]The post Kiderült, ilyen kapcsolat van Meghan Markle és édesanyja között appeared first on Doily.hu.

Máris úton az újabb royal-bébi?! Harry herceg gesztusa lázba hozta a királyi család imádóit!

2018.08.13 20:42

Harry herceg és Meghan Markle már nagyon várja, hogy szülő lehessen, és úgy tűnik, ez gyorsabban bekövetkezik, mint azt bárki is várta volna. Legalábbis ezt sugallta a sussexi herceg legutóbbi cselekedete, mely szöget ütött a rajongók fejébe. Harry herceg ugyanis már hozzálátott az előkészületekhez, melyek egy új családtag érkezését jelzik, éspedig áruba bocsájtotta az Audi […]The post Máris úton az újabb royal-bébi?! Harry herceg gesztusa lázba hozta a királyi család imádóit! appeared first on Doily.hu.

Márk 1989-ben született az NSZK-ban, ahol opera énekesnő édesanyja 26 évig élt és dolgozott. Zentai Márk gyerekkorától tanult énekelni, két és fél éves korára több mint 60 magyar és német népdalt tudott előadni. Zeneiskolás évei alatt az ének mellett 4 évig zongorázni, majd fuvolázni tanult. 2004-ben költözött Magyarországra.

2006-ban a Megasztár 3. szériájában tűnt fel, ahol a zsűri bejuttatta az elődöntőbe, az 50 legjobb énekes közé.

Ezt követően az S.O.S. Szerelem! című film producerei – ismert előadókat megelőzve – őt választották a főcímdal eléneklésére.

Ments meg szerelem című bemutatkozó albuma 2007. május 29-én jelent meg. A nagylemezen 13 dal hallható, melyek a szerelemről, barátságról, szerelmi csalódásról, kibékülésről szólnak, azaz olyan témákról, amelyek a mai tinédzsereket foglalkoztatják. A dalok főleg Szabó Zé szerzeményei, de néhány dalban George Németh zenei producer, is közreműködött. Az albumon megtalálható az S.O.S. Szerelem! főcímdala ami az album címadó dala lett.

Az albumról a Ments meg szerelem című számon kívül még három sikeres kislemez jelent meg: Könnyel fizetek, Földre tévedt Angyal, Olyan vagy amilyen. 2007-ban Márkot felkérték arra hogy ő énekelje a High School Musical 2 című film egyik főcímdalát Rozman Alexandrával. Márk 2007-ben részt vett a VIVA TV egyik valóságshowjában, A Stábban. Márk 2008-ban az ORFK „Tiszta fejjel” névre keresztelt kampányában szerepelt.

2008 decemberében Márk egy téli hangulatú videoklipet is megjelentetett, amihez a Fool Moon nevű együttest kérte fel vendégelőadóknak. A kislemez címe Szeret-e más.

2008. november 28-án jelent meg Márk második albuma Nem elég címmel. Az album munkálataiban Szabó Zén és George Némethen kívül részt vett még az Anti Fitness Club frontembere Molnár Tamás és több svéd zenei producer is.

Eközben 2009. február 3-án hivatalosan is bejelentették, hogy a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon Márk képviseli Magyarországot Vigyen a szél (How We Party) című dalával. A szakmai zsűri Szulák Andrea (énekes, műsorvezető), Lengyel Zsolt (rendező), Szűts László (Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége elnökségi tagja), Gundel Takács Gábor (műsorvezető) és Harsányi Levente (műsorvezető) 105 beérkezett dalból választotta ki Márk dalát. Másnap azonban kiderült, hogy Márk számának dallama már 2006-ban elhangzott egy svéd televíziós műsorban. Mindkét dalt Figge Boström írta, így plágiumról nem lehet szó, de a nagyobb botrány elkerülése miatt Márk visszalépett a versenytől.

2009. március 30-án jelent meg Mark második albumának első kislemeze, amely a Lángra gyúlt című dalból készült. A kislemezhez videoklipjét magyar és angol nyelven is felvették, az angol változat címe Bittersweet.