Yupi.hu logó

 Josh és Jutta

Josh és Jutta

 Josh és Jutta hírek

Megfejtették, hogyan kell helyesen kakilni - mert nem mindegy

2019.02.10 21:58

Emésztőrendszerünk egy darabig magától működik. Jobb esetben észre sem vesszük, hogy feldolgozza a bevitt táplálékot - ahogy azt sem érzékeljük, hogy ver a szívünk, vagy lélegzünk. A folyamattal kapcsolatban csak annyi dolgunk van, hogy bejuttassuk az ételt a szervezetünkbe, majd kiengedjük a végterméket; és, míg azzal, hogy mit és hogyan fogyasztunk, rengeteget foglalkozunk, azzal, hogy hogyan szabadulunk meg a salakanyagtól, már szinte egyáltalán nem.

Zebrán gázolták el a magyar énekesnőt

2013.02.07 05:14

Jutta és anyukája kórházban fekszenek, azonnal meg kellett műteni őket. A balesetről a zenésztárs, Josh csak napokkal később értesült. Az énekesnő kiesése miatt valamennyi fellépését lemondta a csapat – írja a Blikk.

Platinabányászat az űrben?

2012.05.29 09:51

Felülmúlhatja-e a valóság azt, amit a művészi képzelet alkotott? Ez a kérdés merült fel sokakban a seattle-i Repülési Múzeumban, amikor nemrégiben bemutatkozott egy Bolygóközi Források (Planetary Resources) nevű cég, amelyet azért hoztak létre, hogy aszteroidákon fémet bányásszon, és termékeit a földre juttassa. Az ötlet akár egy James Cameron rendezte film témája is lehetne, és az alkotó valóban az egyike azoknak, akik a vállalat mögött állnak.

Szeretne ötszázezer dollárt? Akkor ragadjon kamerát!

2012.01.22 19:48

Sir Ridley Scott, a legendás brit rendező, akinek olyan filmeket alkotott, mint a Szárnyas fejvadász és A nyolcadik utas: a Halál, online filmes versenyt hirdet. A vetélkedő célja, hogy tíz kezdő filmest kijuttasson az idei Velencei Filmfesztiválra.

Karácsonyi Dream Chart

2010.12.26 22:43

Ismét jelentkezik a Dream Chart, de ezen a héten nem a megszokott formában! Ezen a héten egy Top 20-as Karácsonyi slágerlistával ismerkedhettek meg. Köztük Mariah Carey, Train, Josh és Jutta ünnepi hangulatú számaival!Kattints a videóra! Boldog Karácsonyt!

Videó! Lady Gaga kinyírta a mikulást is

2010.12.19 08:20

Lady Gaga különös módját választotta, hogy kifejezésre juttassa véleményét a Mikulással kapcsolatban. Egy baba bánta a londoni performance-ot, ugyanis kegyetlenül elbánt vele. Vigyázni kell, mert ez a csaj irtó kemény ám!

Videóklip premier: Josh és Jutta – Hé kiscsaj!

2010.09.27 09:32

Elkészült Josh és Jutta legújabb videóklipje, amelyet a Hé kiscsaj című dalra forgatott a páros. A dal a csapat harmadik albumának második kislemezeként érkezik. A klip nagyon jóra sikeredett, szerintetek hol lehet kapni olyan szemüveget, amit Josh és Jutta visel a klipben? Olyan nekem is kell. Nektek hogy tetszik a klip?

A Josh és Jutta produkció 2006-ban jött létre. Az első kislemez és videoklip a "Nincs az a szó" című dalukhoz készült, amely felkerült a kereskedelmi rádiók játszási listájára is. A dal megjelenése után több mint fél évvel Magyarország összesített Dance Chartján még mindig a Top 20-ban szerepelt.

2006. májusában jelent meg második kislemezük, a "Vár rám az ismeretlen" dallal. Fél év elteltével, 2006. szeptemberében kiadták első albumukat, amely a sikeresnek mondható kislemez után szintén a Vár rám az ismeretlen címet kapta. Az album "Zakatol a szívem" dala 2007-ben a Mahasz slágerlistájának első helyére került.

2007. október 26-án jelent meg a duó második albuma Szabadon címmel. A VIVA Tv jótékonysági kezdeményezésének a VIVA Teleton-nak 2007-es hivatalos dalának Josh és Jutta "Szép karácsony" című felvételét kérték fel.

2009 áprilisában megjelent Zoltán Erikával közös daluknak, a Régi és újnak kislemeze.

 Hozzászólások

Beküldő: petra - 2011.02.06 19:31

josh mien juttával dolgozni?

Beküldő: noemi - 2010.11.20 13:19

nagyon jok vagytok gratulalok:)

 Josh és Jutta videók

 Josh és Jutta képek

Josh és Jutta kép Josh és Jutta kép Josh és Jutta kép Josh és Jutta kép Josh és Jutta kép Josh és Jutta kép Josh és Jutta kép Josh és Jutta kép