Yupi.hu logó

 Idiot Side

Idiot Side

 Idiot Side hírek

Az Idiot Side 2004 novemberében alakult. Ekkor a tagjai Barna Balázs, Lapis Botond, Gönczy Gergő és voltak. A kezdeti sikeres fellépéseik után Gönczy Győző menedzser segítségével 2005-ben a budapesti Brillantin Stúdióban vették fel első dalaikat. Ebben az évben felléptek többek között a Hooligans, a Disco Express és a Republic előzenekaraként.

2007 februárjában a Szerencsi Televízió stábja segítségével leforgatták első videoklipjüket, a Szebb világ című számukhoz. Nem sokkal utána tagcsere történt a zenekarban, Piricz Ádám helyett Tóth Roland lett az együttes dobosa.

2008. március elején Lola első nagy koncertjének voltak a előzenekara.

Országosan ismertté 2008 szeptemberében váltak, amikor a VIVA TV elkezdte játszani második, Könnye jön című videoklipjüket. 2009 elején készült el harmadik videoklipjük, a Szárnyak nélkül című dalukhoz. Ugyanebben az évben az együttest több zenei díjra is jelölték, BRAVO OTTO Legjobb új előadó díját el is nyerte.

2010 márciusában jelent meg negyedik videoklipjük, az Álarc című dalukhoz. Ugyanebben az évben, május 7-én jelent első albumuk, 21 címmel.

 Hozzászólások

Beküldő: Vikee - 2010.12.23 21:59

SZERETLEK BARNEE!!

Beküldő: Vikee - 2010.12.23 21:58

SZERETLEK BARNEE!!

 Idiot Side videók

 Idiot Side képek

Idiot Side kép Idiot Side kép Idiot Side kép Idiot Side kép Idiot Side kép Idiot Side kép